Няма продукти в количката!

Палатка за трамплин Spartan 304 см.

  • 1317cccc-860×860

253.00 лв.

Палатка за трамплин 304 см SPARTAN съчетава и добавя нови функции за вашата батут, което го прави по-забавен, по-безопасен и по-интересен за вашето дете. Може да се използва и като място за отдих в топлите дни, като е защитен от вятър, дъжд и слънце. Изработена от висококачествени материали, палатката има отвор с цип за достъп. Три прозореца за вентилация също с цип. Прозорците имат защитни мрежи отвътре против насекоми. Палатката също така защитава прекрасно от дъжд и UV лъчите на слънцето. Палатката може да се инсталира на всеки един батут със същите размери независимост от марката.

Изчерпан

Сравни
Споделяне: 0
Код: sp 1321 Категория: . Етикети: , , .

Палатка за трамплин 305 см SPARTAN съчетава и добавя нови функции за вашата батут, което го прави по-забавен, по-безопасен и по-интересен за вашето дете. Може да се използва и като място за отдих в топлите дни, като е защитен от вятър, дъжд и слънце. Изработена от висококачествени материали, палатката има отвор с цип за достъп. Три прозореца за вентилация също с цип. Прозорците имат защитни мрежи отвътре против насекоми. Палатката също така защитава прекрасно от дъжд и UV лъчите на слънцето. Палатката може да се инсталира на всеки един батут със същите размери независимост от марката.

Технически характеристики:

Палатка за трамплин – диаметър 304 см
Твърди рейки от фибростъкло за покрива
Устойчиви Fire Полиестер тафта
Оптимална височина позволява на децата да се радват на максимален отскок.
Вратичката за достъп снабдена с цип
Три прозореца за вентилация на въздуха
Защитна мрежа против йнсекти на прозорците
UV защитен
Препоръчва се за употребата на открито (или използвайте вътре, само когато пространството позволява правилното сглобяване)

Допълнителна информация

Тегло 4 kg
За информация и поръчки:
  • обадете се на: 0899322055
  • пишете на: office@spartan-sport.bg